Є маса цікавих рецептів таких закритих пирогів, і з начинками можна експериментувати (гриби, капуста, м'ясо --що кому до вподоби!)
Пекла за такими рецептами:
forum.sibmama.ru/viewtopic.php, ще один варіант
http://www.malecha.org.ua/forum/index.php?showtopic=4068і ще
dreamfood.com.ua/forum/topic_484/27#reply.Сьогодні готувала за рецептом Катерини
dreamfood.com.ua/forum/topic_515/1 Тісто:
1 скл. кефіру (кислого молока)
250 г майонезу (в мене був домашній)
2 яйця
2 скл. борошна( в мене пішло трохи більше для тіста консистенції густої сметани)
1/2 ч.л. соди погасити оцтом
Начинка:
1/2 качана капусти(біля 600 г)
1 велика цибулина
1-2 ст.л. томатного соусу
сіль, перець.
Для начинки посмажити цибулину на олії, додати пошатковану капусту, кілька ложок води, тушкувати до готовності, вкінці +томатний соус.
Половину тіста вилити по дну змащеної маслом форми, розкласти начинку,відступаючи від країв по 1 см, ложкою розкласти по начинці тісто, яке залишилось.
Поставити пиріг в розігріту духовку до 180 градусів, випікати 30-40 хв до золотистої скоринки.
Смачного!