Юшка літня овочева

Jun 23, 2010 17:02

В сезон овочів такі супи найкорисніші


Продукти ось вони кольорові:


картопля
морква
помідор
цвітна капуста
кабачок
цибуля
1 лавровий листок, кілька горошин чорного, духмяного перців, 1-2 гвоздички
сіль
1 ст.л. борошна
зелень петрушки, укропу.
Приготування:
Я готувала на воді, можна приготувати на курячому бульйоні.
Кладемо картоплю, порізану кубиками, 1 морквину--кружальцями, через 10 хв. порізані кабачки і підготовлену цвітну капусту (розібрати на дрібніші суцвіття). Посолити, додати 1 лавровий листок, кілька горошин чорного, духмяного перців, 1-2 гвоздички.
Варити до готовності овочів.
Тим часом на вершковому маслі підмажити дрібно покраяну цибульку і дрібно потерту морквину, додати 1 ст.л. борошна, ще посмажити 1-2 хв, розвести кип'яченою водою, перекласти до каструльки з готовими овочами, вкінці додати порізаний помідор без шкірки. Нехай все разом підморгне вам, тоді покласти порізану зелень і виключити вогонь.
Подавати з сметаною.
Смачного!

юшка овочева

Previous post Next post
Up