Парфе фруктово-ягідне

Jul 07, 2010 17:53

Вже одного разу готувала smakuje.livejournal.com/31085.html--сподобалося!
Сьогодні з полуницею, персиками, смородиною--ще смачніше.
А оригінальний рецепт community.livejournal.com/foodclub_ru/303504.html#cutid1



Складові
Яйця 3 шт.
Цукор 200 г
смородина заморожена --одна жменька
полуниця заморожена, перетерта--200 г
персик --1 шт
Сметана 30% 250 мл
сир домашній 125 г
Вода 3 ст.л.
Приготування:
У білки  додати 3ст.л. води+150 г цукру, поставити на водяну баню і збивати спочатку на малій швидкості 4 хв, тоді на максимальній--4 хв.Тоді забрати з бані і  ще збивати 4 хв до охолодження.



Домашній свіжий сир збити з сметаною в блендері.


Жовтки розтерти з рештою цукру.


Полуницю розморозити.


Персик порізати дрібними кубиками, смородину можна і не розморожувати.


Змішати все разом


Заморозити в контейнері.
Смачного!

десерт, парфе фруктово ягідне

Previous post Next post
Up