АЛЬМОЙШАВЕНА

Jul 09, 2010 15:13

Вдячна  cuinera_catala  за рецепт цього іспанського пляцка із заварного тіста cuinera-catala.livejournal.com/196533.html



  • 200 гр води
  • 100 гр олії
  • 130 гр борошна
  • 4 яйця
  • смалець (зовсім трохи)
  • мелена кориця і цукордля посипки
  • щіпка солі
Заварити воду з олією, додати щіпку солі, коли закипить, всипати борошно,
добре розмішати. Остудити. Ввести по одному яйця, кожен раз добре вимішуючи.
Форму змастити маргарином, застелити пекарським папером. Викласти тісто і рівномірно розмастити з допомогою лопатки.
Посипати сумішшю цукру і кориці, викласти зовсім трохи по поверхні тіста горошинки смальцю.
Пекти при 200 приблизно 30 хв. Духовку під час випікання не відкривати.
Підійметься тісто горами Карпатами:)))) як при випічці пляцка Карпатки.
Має бути добре пропечене сухе всередині.

заварне тісто, АЛЬМОЙШАВЕНА, пиріг із заварного тіста

Previous post Next post
Up