Вдячна
cuinera_catala за рецепт цього іспанського пляцка із заварного тіста
cuinera-catala.livejournal.com/196533.html - 200 гр води
- 100 гр олії
- 130 гр борошна
- 4 яйця
- смалець (зовсім трохи)
- мелена кориця і цукордля посипки
- щіпка солі
Заварити воду з олією, додати щіпку солі, коли закипить, всипати борошно,
добре розмішати. Остудити. Ввести по одному яйця, кожен раз добре вимішуючи.
Форму змастити маргарином, застелити пекарським папером. Викласти тісто і рівномірно розмастити з допомогою лопатки.
Посипати сумішшю цукру і кориці, викласти зовсім трохи по поверхні тіста горошинки смальцю.
Пекти при 200 приблизно 30 хв. Духовку під час випікання не відкривати.
Підійметься тісто горами Карпатами:)))) як при випічці пляцка Карпатки.
Має бути добре пропечене сухе всередині.