Солодка випічка з гарбузом

Sep 08, 2010 22:57

З таким жовтогарячим гарбузом просто чудова випічка.

Пиріг з гарбузом

Дуже рекомендую! Рецепт katyusha_71  Від себе додала лише ягоди смородини, дуже тут вони пасували.



(рецепт Катерини katyusha-71.livejournal.com/26796.html ).
2 скл. тертого на грубо гарбуза
1 скл. цукру
3 яйця
3 ч.л. кориці
1 ч.л.соди(гасити лим.соком)
1 пач. ванільного цукру
3 скл.борошна
1 скл. (200 мл) олії
грецькі горіхи (жменька)
1 ст. л. меду (це я додала від себе)

яйця збити з цукром додати олію, борошно, ваніль, соду, корицю, мед. Все гарно вимішати ложкою додати гарбуз, горіхи. Тісто вилити на форму і випікати при температурі 180 гр. приблизно 50 хв. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.

Мафіни з гарбузом і ягодами малини



Ідею побачила в Наталки dreamfood.com.ua/forum/topic_556/30#post-293#post-293#post-18791
Напишу як готувала я:
Гарбузове пюре 200гр
Цукор 3/4 скл.
рослинна олія 100мл.
мука 250-300 гр
чуть солі
1 ст.л.соди погасити лим.соком
меду одна ст.л. розтопленого
кориця
жменя ягід малини

Змішати всі сухі складники. Збити міксером пюре, рослинну олію та цукор. Все з"єднати, неінтенсивно перемішати. Накласти тісто в формочки і випікати при 180 гр. 20-25 хв.

гарбуз, пиріг, мафіни

Previous post Next post
Up