Ньйоки з гарбузом

Sep 11, 2010 16:02

Вам ще не набрид гарбуз? я натішитись з нього не можу :)))


А ще з новенької кухонної ваги. Тепер буду писати рецепти з точно зваженими інградієнтами :))


Потрібно:
700 г картоплі
250 г гарбуза
1 яйце
230 г борошна
3 ст.л. тертого твердого сиру(в ідеалі пармезану)
1 щіпка мускатного горіха.

Овочі почистити, порізати кубиками, залити підсоленим окропом і варити 10 хв. Зробити пюре, остудити.
Замісити тісто, розкачати валиками, товщиною пальця, порізати впоперек на кльоцки, трохи прокачати по стільниці, присипаній борошном, виделкою зробити рельєф на кожному з них.
Поскладати на деякій віддалі один від одного на піднос, присипаний борошном.

Класти порціями в підсолений окріп, як тільки спливуть на поверхню--витягати.
Я їх зразу опускала в сотейник з розтопленим маслом.
Смакує з сметаною чи соусом бешамель чи томатним соусом.

пісні страви, ньоки з гарбузом

Previous post Next post
Up