Пиріжки до сніданку на заварному тісті

Oct 10, 2010 10:29

Чудовий швидкий рецепт від  Ланочки.dreamfood.com.ua/forum/topic_356/5#post-32082
Особливо коли начинка готова звечора.
Тісто дуже пухке !



3 стол. лож. муки
3 стол. лож. олії
1 стол. лож. цукру
1 чайн. лож. солі
Залити склянкою окропу, перемішати до однорідної маси. Залишити на 2-3 хвилини, щоб вистигло. Додати 50 г пресованих дріжджів, склянку теплої води і борошна стільки, щоб замісити м"яке тісто. Розділити на порційні кульки, виліпити всі пиріжки ( доки ви ліпитимете- вони підростуть), смажити в олії. в залежності від розміру, виходить 20 пиріжечків.
Начинка в мене з картопляного пюре+трохи тертого гострого сиру для пікантності.

заварне тісто, пиріжки

Previous post Next post
Up