Сирний пиріг з ананасами у кокосовій глазурі

Oct 13, 2010 19:23

Побачила його вперше в katyusha_71 , зразу сподобався, а рецепт взято у Марини mimi_shka



для тіста необхідно:

50 г м'якого масла
50 г цукру
2 яйця
щіпка солі
150 г дом.сиру
100 г борошна
50 г крохмалю
1 ч.л. розпушувача

для Глазурі:

1 банка консервованих ананасів(у мене персики)
100 г масла
150 г цукру
3-4 ст.л. молока
90 г кокосової стружки
форма № 24

Масло стерти з цукром. По одному додати яйця, збити. Додати сир.
Борошно змішати з крохмалем, сіллю, розпушувачем, просіяти і додати в масу.
Все добре перемішати (тісто липке, викладала за допомогою ложки)
З ананасів злити рідину.
Готуємо Глазур
Масло, цукор і молоко поставити на вогонь і помішуючи довести до повного розчинення цукру. Додати кокосову стружку і все довести до кипіння. Повинна вийти солодка густа маса.
У форму викласти тісто. Розподілити тісто лопаткою по формі, на тісто викласти ананаси, на ананаси вилити, якби розмазуючи лопаткою кокосову глазур
Поставити форму в розігріту духовку 180 градусів на 40 хвилин.

пиріг, кокос, сир

Previous post Next post
Up