Пиріжки з м'ясом і капустою

Oct 19, 2010 14:06

За мотивами самси :)




Рецепт тіста для самси побачила у Люби http://lubany-b.livejournal.com/140083.html

Для тіста:
0,5 кг борошна
200 г маргарину ( вершкового масла)
250 мл кислого молока (кефіру)
1 яйце
0,5 ч.л. оцту столового
0,5 ч.л. соди
0,5 ч.л. солі
Для начинки1:
перемолоти варене куряче м'ясо, протушити на олії дрібно краяну цибульку і тоді м'ясо.
Для начинки2: тушена капуста.
Сильно охолоджене вершкове масло або маргарин натерти на грубій тертці, змішати із просіяним борошном.
Збити злегка яйце із щіпкою солі, додати кефір і збити його разом з яйцем.
У миску з масляно-борошняною сумішшю вмішувати збитий кефір і наприкінці додати по черзі оцет, соду й сіль. Замісити тісто, скачати в кулю, накрити й поставити в холодильник.
Розділити тісто на маленькі кульки, покласти начинку, сформувати трикутні пиріжки, покласти швом донизу на змащену олією форму.
Змастити яйцем, посипати кунжутом.
пекти при 200 градусів у духовці, 30 хвилин.

м'ясо, пиріжки, самса

Previous post Next post
Up