Сьогодні приготувала смачну грузинську страву з квасолі.
Дуже смачно!
Згадуються слова Лесі Українки:"Якби не була я українкою, то хотіла б стати грузинкою"
Кулінарних уподобань це також стосується...
Квасоля біла дрібна - 1,5 скл.
Грецькі горіхи подрібнені блендером- 1/2скл.
2-3 ріпчасті цибулі
Сіль, перець,
рублена зелень укропу, селери, петрушки.
Квасолю замочити наніч, зранку відварити без солі, гарячу протерти крізь сито. Я додавала трошки відвару для м'якшої консистенції.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Все разом змішати.
Посолити, поперчити до смаку.
Рецепт із блогу
lusi_d lusi-d.livejournal.com/60323.html#cutid1