Лобіо по-імеретинськи

Oct 20, 2010 14:57

Сьогодні приготувала смачну грузинську страву з квасолі.
Дуже смачно!
Згадуються слова Лесі Українки:"Якби не була я українкою, то хотіла б стати грузинкою"
Кулінарних уподобань це також стосується...


Квасоля біла дрібна - 1,5 скл.
Грецькі горіхи подрібнені блендером- 1/2скл.
2-3 ріпчасті цибулі
Сіль, перець,
рублена зелень укропу, селери, петрушки.

Квасолю замочити наніч, зранку відварити без солі, гарячу протерти крізь сито. Я додавала трошки відвару для м'якшої консистенції.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.

Все разом змішати.
Посолити, поперчити до смаку.

Рецепт із блогу  lusi_d   lusi-d.livejournal.com/60323.html#cutid1

лобіо, горіхи, квасоля, пісні страви

Previous post Next post
Up