М'ясо по-капітанськи

Oct 26, 2010 14:42

Швидка у приготуванні і смачна страва  crevetka.com/index.php





Як пише автор, справжнє "м'ясо по-капітанськи " запікається під соусом бешамель (а не під майонезом).
Страва швидка у приготуванні і смачна.
У мене нема порційних форм.
Готувала в одній формі, але краще подавати порційно.
Потрібно:
1 велику цибулину
3 середніх картоплини
3 свинні відбивні (у мене телячі)
100 г твердого сиру
2 ст. л. олії
Сіль, перець,
для соусу бешамель*: 1 ст.л. борошна, 1 скл. вершків 10%

Приготування:
Картоплю відварити в мундирах у підсоленій воді(не довше 15 хв після закипання). Остудити, почистити, порізати кружальцями, товщиною 1 см.
М'ясні відбивні посолити, поперчити, я посипала ще хмелі-сунелі.
Цибулю почистити, порізати кільцями. Я ледь притушила цибулю на олії і переклала у форму. Зверху викласти відбивні,


поверх них картоплю,


полити соусом бешамель, присипати тертим сиром


Покласти у нагріту попередньо до 200 градусів духовку. Запікати 20-25 хв.
Подавати гарячим. Смачного!

*Для соусу бешамель на маслі підсмажити борошно, розвести вершками, розмішати, щоб не було грудочок, посолити, поперчити, довести до кипіння і відставити.

страви з м'яса, бешамель, швидко і смачно

Previous post Next post
Up