А також Іриночці (lingrod) дякую за тортик "Корівка"
рецепт тут.
Основа - бісквіт на 4 яйця
Крем - 2 пудинга зварити на 0,5 літри молока, додати 5-6 ложок цукру, вихолодити,додати 200 грамів збитого масла. Викласти на бісквіт.
200 грамів печива безе викласти на крем, злегка втискаючи, щоб трималися.
2 столові ложки молока+ 100 грамів масла+300 грамів конфет "Корівка" розтопити на вогні, довести до кипіння і прокип"ятити 1-2 хвилинки. Полити зверху .
Краще смакує вистояний хоч пару годин.
Можна ще спробувати такий варіант: робити шоколадний бісквіт, все решта - по рецепту, а зверху корівки дати іще шоколадну помадку, теж штрихами.