Просто додаю перепис, бо загубиться :)
В коржах вишні та тропічні фрукти консервовані.
Тісто:
4,5-5 скл. борошна
1,5 п. маргарину
перетерти, додати
6 жовтків
1,5 скл. сметани
1 п. розрихлювача
Поділити на 6 частин.
Білки:
6 білків збити з 1,5 скл цукру і вишневим кисилем.
Поділити на 3 частини.
Печемо так: у форму розкачуємо 1 частину тіста--1/3 піни з білків--вишні консервовані--зверху ще 1 частину тіста. Поколоти вилкою. Спекти таких 3 коржі.
Крем:
0,5 л сметани
6 ст.л. борошна
заварити на водяній бані до загущення, остудити.
1 п. масла збити з 1,5 скл. цукрової пудри, додавати заварну масу поступово.
Перемастити коржі.