Пшенично-житній хліб на заквасці

Jan 20, 2011 19:08

Відважилася на закваску. Спроба №1.
Давно заглядаю на чудові хлібчики, зокрема в журналі Людмили(mariana_aga ), багато начиталася в журналі Маші (lunetta_mama ), от любувалась випічкою Оксанки (oksana_sh ) і таки дозріла до цього кроку.
Закваска за рекомендаціями Оксани: oxana-sh.livejournal.com/7684.html
Оксанка, дякую, що спонукала до цього:)))
Хліб сподобався у Маші цей: lunetta-mama.livejournal.com/38067.html#cutid1
От ще багато технічних питань, зокрема про випічку на камені--тут проштудіювала статтю Людмили: mariana-aga.livejournal.com/119660.html
Зрештою, вийшов смачний хліб, а який корисний!  Поки бігала по робочих завданнях, діти половину з'їли.





Сформований, правда, не так, як треба. Шукаю іншу форму.
Одним словом, шановні мої хлібопекарі, критика приймається :)

закваска, хліб на заквасці

Previous post Next post
Up