Відважилася на закваску. Спроба №1.
Давно заглядаю на чудові хлібчики, зокрема в журналі Людмили(
mariana_aga ), багато начиталася в журналі Маші (
lunetta_mama ), от любувалась випічкою Оксанки (
oksana_sh ) і таки дозріла до цього кроку.
Закваска за рекомендаціями Оксани:
oxana-sh.livejournal.com/7684.htmlОксанка, дякую, що спонукала до цього:)))
Хліб сподобався у Маші цей:
lunetta-mama.livejournal.com/38067.html#cutid1От ще багато технічних питань, зокрема про випічку на камені--тут проштудіювала статтю Людмили:
mariana-aga.livejournal.com/119660.htmlЗрештою, вийшов смачний хліб, а який корисний! Поки бігала по робочих завданнях, діти половину з'їли.
Сформований, правда, не так, як треба. Шукаю іншу форму.
Одним словом, шановні мої хлібопекарі, критика приймається :)