Миттєві багети

Jan 24, 2011 17:03

Миттєві багети від Михайла (crucidе)




Рецепт:
500 г. пшеничного борошна в.с.
1 ч.л. (4 г.) сухих дріжджів
10 г. солі
340 г. води

1. Змішати всі компоненти до зволоження борошна і залишити на 20 хв.

2. Вимісити руками 10-12 хв, щоб тісто стало однорідним, гладким, з добре розвиненою клейковиною. Покласти у миску, змащену олією, накрити плівкою.

3. Залишити тісто бродити при кімн. темп. 45хв( тісто збільшиться на чверть об'єму), скласти тісто і ще на 45 хв. залишити, щоб збільшилося ще на чверть об'єму.

4. Розділити на 3 частини(в мене на 4), покласти на розстоювання на 30-40хв.

5. Надрізати багети, розігіріти духовку до 230 °C (450F) пекти 22-25хв.

багети, дріжджова випічка

Previous post Next post
Up