Смачний перепис від чудової господиньки Ніни
niksya niksya.livejournal.com/9647.htmlСпасибі!
Інгредієнти на 4 порції:
2 курячі грудки
2 яйця
150-200 мл вершків ( у мене були 22%, але можна й менше)
2 ст. л. вершкового масла
1 невелика цибулинка
1 відварена морква
200-300 гр відвареної стручкової квасолі(у мене морожені овочі:горошок, цвітна капуста)
сіль, спеції по смакові
Приготування:
Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Відокремити білки від жовтків. У блендер помістити підготовлений фарш із курячого філе, цибулю, вершки, сіль, спеції, жовтки, вершкове масло. Збити до однорідної маси.
Викласти курячу суміш у глибокий посуд, додавши в неї морожені овочі. Потім збити в круту піну білки із щіпкою солі й усе це акуратно змішати з курячо-овочевим фаршем.
Готувати на водяній бані так: у розігріту до 200 градусів духовку, поставити лист із водою, на який викласти формочки, заповнені майже цілком (маса трохи підніметься). Якщо немає маленьких форм, то можна запікати в одній великий, але час готування може збільшитися.
Випікати хвилин 20-25. Перевірити можна, акуратно ножем розколупавши середину. Подавати як у гарячому, так і в холодному виді.
Я запікала в одній формі.
Смачного!