Смачний рецепт з
www.carina-forum.comДесь загубила точніше посилання
Потрібно:
200г цз борошна
175г хлібного борошна
125г суміші кунжутного, соняшникового, гарбузового насіння(у мене 60г соняшникового, решту ваги замінила борошном )
10г свіжих дріжджів(20г в мене)
2 ч.л. солі
1 ч.л. патоки чи цукру (меду)
340 мл води.
Дріжджі+цукор+вода змішати, залишити на 15 хв.
Зерна обсмажити на сковороді. Замісити тісто, додати зерна. Тісто має підрости вдвічі в теплі.
Сформувати хліб, змочити поверхню водою, втиснути ще зверху насіння. Розстоювання у формі 1год.
Пекти в розігрітій духовці(230градусів). Поставивши тісто, хлюпнула гарячої води в нижній протвень.Пікся 40хв рівно.
Смачний!