Рогалики як круасани

Feb 26, 2011 10:45

Смачні рогалики! За переписом від п. Віри




Потрібно:
1)
50г дріжджів розтерти з 1 ст.л. цукру, додати 50г теплого молока. Нехай ця суміш постоїть хвилин 10-15. Додати 250г кефіру, 2 яйця, розбиті виделкою.
2)
Окремо посікти 1/2 пачки смальцю і 2 скл. борошна,додати 1 ч.л. соди/погасити оцтом, щіпку солі.
3) Перемішати обидві суміші і додаючи борошна, замісити м'яке тісто( як на вареники). Покласти в поліетиленовий пакет(туго не замотувати, щоб було місце--тісто ще виросте), і в холодильник на 2 год( або наніч).
4)
Поділити тісто на 6 частин, розкачувати кожну в круг, розрізати на 8 частин, покласти начинку і скрутити рогалики.
Пекти до легкого зарум'янення. Готові вироби посипати цукровою пудрою.
Смачного!

рогалики, дріжджова випічка

Previous post Next post
Up