Млинці кружевні на дріжджовій опарі

Mar 13, 2011 23:56

З млинцями я припізнилась, пекла їх ще перед постом. Та нехай залишиться в журналі.
  Побачила млинці у  Натоньки dreamfood.com.ua/848-drzhdzhov-mlinc.html

в нагадала собі, що маю схожий перепис, записала його колись через один цікавий нюанс: якщо вливати в дріжджову опару тонкою цівкою гаряче спарене молоко, ще на 10-15 хв тісто залишити в спокої, а тоді смажити, то виходять дуже кружевні млинці. Оце і випробувала. В рецепті все майже без змін: 3скл. молока, 3 скл. борошна, 30г дріжджів, а далі по рецепту.





А ще смачно тонко змастити маслом, тоді полити медом.


млинці, дріжджі

Previous post Next post
Up