Рибне рагу з броколі

Apr 02, 2011 18:55

Ще одна страва з риби:



Перепис із газети, зразу із моїми модифікаціями:)
1 філе білої риби
1 цибулина
пакет морожених овочів(цвітна капуста, броколі, брюссельська капуста, стручкова квасоля, морква)
бульон овочевий
1/2 скл. сметани
сіль, перець, сушений тим'ян, зелень різана.

ибу миємо, ріжемо на порційні шматки, посолити, відставити.
Морожені овочі трохи притушити на сковороді.
Рибу обкачати в борошні, обсмажити на рослинній олії.
Соус-підливка:в каструльці з товстим дном припустити порізану цибульку, додати 1-2 ст.л. борошна, помішуючи довести до бежевого кольору. Покласти сметану і цівкою влити бульйон. Довести до бажаної густоти.
Додати тушені овочі, викласти зверху рибу і все разом протушити.
Покласти рублену зелень вкінці.

П.С. Можна все скласти в глиняні горщики --і в духовку, зверху притрусити тертим твердим сиром. Тоді овочі не треба попередньо тушити. Рибу теж можна не смажити, то я для доні -вередульки виконала всі її захцянки:)))

риба, овочі

Previous post Next post
Up