Дуже ніжні сирнички з сюрпризом всередині:)
Продукти:
500г сиру домашнього
по 3 ст.л. борошна і цукру
4 яйця
ванілін
по 100г варення і сметани
2 ст.л. родзинок
сухарі
4ст.л. вершкового масла
1 ст.л. цукрової пудри,
щіпка солі.
Сир протерти або зміксувати блендером, додати яйця, сіль, борошно, ванілін , перемішати. Родзинки за рецептом треба промити, обсушити і проварити з варенням до загустіння. Я просто брала густе яблучне варення.
З сирної маси сформувати кружки завтовшки 5-7 мм, на них покласти фарш, загнути краї і сформувати сирники. Сирники вмочити в яйце і запанірувати в сухарях. Я їх панірувала в борошні.
Обсмажити на маслі 2-3 хв. і довести до готовності в духовій шафі. Я просто посмажила на середньому вогні.
Посипати цукровою пудрою, подати з сметаною.
Смачного!
В мене був добре віджатий сир. Якщо сир вологий, то борошна треба більше. А взагалі, чим менше покласти борошна в тісто для сирників, тим вони будуть смачнішими, а підвищена кількість яєць зв'яже тісто.
Перепис із "Енциклопедіі української кухні", в-во "Сталкер", 2001р.