Шашлик першотравневий))

May 04, 2011 18:51

В мене для вас смачний шашлик, маринад вийшов таким вдалим, що не можу не поділитися! Шашлик вдався!







М'ясо маринується 12год!

Потрібно на 2 кг свинини (шийна частина):

2 великі цибулі
приправа до шашлика
аджика домашня гостра 3 ст.л.
сіль, перець
сильногазована вода(в мене "Моршинська")
оцет 9% --3 ст.л. ( в мене сік 1 лимона)
1-2 ст.л. олії

М'ясо порізати крупними кубиками, додати спеції, добре вимішати. Не солити! Додати цибулю і залити газованою водою. Я відразу додала аджики повних 3 ст.л. Закрити кришкою.
Покласти в холодильник на 8год.

Додати 1,5-2 ст.л. солі, оцет або сік лимона, олію(завдяки додаванню олії, сік з м'яса не витікає під час смаження!)
Ще 4 год м'ясо має настоятися в холодильнику--і готово!

шашлик

Previous post Next post
Up