В мене вже є випробуваний перепис заварного тіста.
Це тісто легше і мені більше сподобалося.
Тісто:
4 скл. борошна
1,3 скл води
2 ст.л. олії
1 ч.л. солі
1 яйце
1 ст.л. горілки
Начинка:
700г фаршу
300г цибулі змолоти
вода/кефір
сіль, перець
Приготування:
Закип'ятити воду з олією і сіллю, всипати 0,5 скл. борошна, розмішати *
Коли вистигне, додати розбовтане яйце, горілку, решту борошна.
Тісто покласти на кілька годин в холодильник. Я готувала відразу.
Фарш має бути досить вологим. Вперше пробувала додавати кефір, досить соковиті вийшли.
Смажити в достатній кількості олії.
*Я заварила більшу кількість борошна, приблизно 1 скл., тому потім при замісі пішло менше борошна. Тісто не липне, гарно до прозорості розкачується і має багато повітряних бульбашок при смаженні!
Вихід приблизно 20 чебуреків.