Налисники

Sep 02, 2013 00:54

Зря я канєшна затіяла налисники наніч, ну але що поробиш - молоко-то скисло ( Read more... )

Leave a comment

Comments 11

nadozvilli September 1 2013, 22:16:37 UTC
Те, що відновили фонтан, дуже тішить

Reply

snigynka September 1 2013, 22:32:39 UTC
ага. там би привести той парк до першопочаткового задуму - було б фантастично просто. як хочеться краси, доглянутості у всьому! на тому так відпочивають очі, розум і душа... але так виглядає, що люди хоч і невеличкими дуже кроками, але потроху до того доходять...

Reply

nadozvilli September 1 2013, 22:46:19 UTC
уже потроху приводять парк до тями

Reply


natyak September 2 2013, 03:24:02 UTC
який красивий! триста років не була ві Львові!
а щодо рецептів, то все дуже відносне: яйця бувають великі чи малі, водянисті чи, навпаки, густі. так само борошно - різної вологості. що вже про сметану говорити! я з млинцями завжди "на око" працюю :)

Reply

snigynka September 2 2013, 06:29:25 UTC
ну не настільки ж відносне :) там про "налити" не йшлося взагалі :))). я швидше думаю, що справа таки в сметані. але і то не впевнена.

Reply


nouralyona September 2 2013, 10:26:28 UTC
Я останнім часом печу таке, що ним можна вбити ) І не можу зрозуміти, чи то я бездарна зовсім, чи не варто довіряти інтернет-рецептам...

Reply

snigynka September 2 2013, 10:56:55 UTC
тре брати перевірені інет рецепти :)

Reply

nouralyona September 2 2013, 11:04:32 UTC
У Висоцькоі беру

Reply

snigynka September 2 2013, 11:07:01 UTC
ти знаєш, я ото теж пекла за рецептами деяких відомих людей і результат так собі. може то тре пробувати декілька разів. або вони не пишуть про нюанси, яких самих можуть і не помічати. або ті ахи не про нас...

Reply


Leave a comment

Up