Tea Brack, ще один довгограючий британський кекс

Jan 09, 2016 15:35

від чарівної Тані read_and_eat , тут:
http://read-and-eat.livejournal.com/3741.html

на ніч замочити в ромі півкіла сухофруктів, у мене було
300гр родзинок
100гр цукатів
100гр сушеної вишні

тобто не у ромі замочити, а у суміші
150мл холодного міцного чорного чаю (брала бергамот, іншого не маю) і
Read more... )

трезвенникам, різдво, еда

Leave a comment

Comments 4

наверное, очень сладенько выходит? ;) len_len_ka January 11 2016, 15:16:43 UTC
Я испекла английский кекс по Чадейке, мне понра

Reply

Re: наверное, очень сладенько выходит? ;) t_e_r_e_z_a January 12 2016, 08:26:03 UTC
а який? дай ссилку. у неї там, наскільки я пам"ятаю, 2 було - темний та світлий.

Reply

Re: наверное, очень сладенько выходит? ;) len_len_ka January 12 2016, 09:04:55 UTC
осьо http://chadeyka.livejournal.com/192991.html
темным становится из-за сахара, у меня под рукой не было, поэтому получился светлый.
Фруктов тоже брала меньше, для меня даже 0,5 кг на это количество теста забагато.

Reply

Re: наверное, очень сладенько выходит? ;) t_e_r_e_z_a January 13 2016, 07:37:42 UTC
класний:) схожий у івва (вона ж маріана-ага).
але там на маслі, мені хтілося, щоб і мала спробувала.
це, без масла, от правда не гірший.

коричневий цукор з щасливого моменту купування патоки замінюю звичайним з ложкою патоки:)

щодо кількості фруктів... я люблю щою одні сухофрукти були, а батько, приміром, на різдво теж казав, що кекс - перенасичений як на нього... типу, багато не з"їси... ну, він і на апельсиновий мармелад так само сварився:)

Reply


Leave a comment

Up