shodienas darbakartiba...

Mar 01, 2006 12:47

pabeigt mazgaat traukus ( Read more... )

sadziive

Leave a comment

Comments 10

antuanete_lj March 1 2006, 10:58:57 UTC
Akdies, kur tik daudz ēdiena var spēt vienā reizē sataisīt? Un kas to visu apēd? :)

Reply

tante_lv March 1 2006, 11:00:22 UTC
es eediishu.:) seu taksh taisiishu.:))
a diena priekshaa veel gara - gan jau daeedishu liid zpusnaktij kau kaa - agraak es taapat nekad guleet neeju.:)

Reply

antuanete_lj March 1 2006, 11:02:17 UTC
Nuu... sev es varu atvēzēties tikai uz salātiem, kurus tad pamazām nolietot brokastīs un vakariņās. Pārējais - nav ne laika, ne garantijas, ka apēdīšu, pirms sabojāsies :)

Reply

tante_lv March 1 2006, 11:04:12 UTC
tak nevaik 5-litriigu katlu zupas vaariit un 6 kilogramus pasteetes taisit - to visu vaik taisit stipri mazaakos daudzumos - zupu 1,5 litrigajaa katlinjaa a pasteeti no puses siljkjes..:) salaatus ar nevaik no veselas zhaaveetas vistas taisiit - pilnigi pietiek ar vienu zhaavetu shkjinjkjiiti.:))

Reply


bumsis March 1 2006, 11:02:12 UTC
Siļķe medū....kaut kas jauns un nedzirdēts!:)
Godīgi sakot nevaru iedomāt to garšu.Jābūt labai.:)

Reply

tante_lv March 1 2006, 11:05:24 UTC
taa siljke meduu man naktii guleet neljau.:( es jau kaadu pusgadu proveeju jamo izdomaat - vislajk izraadas riexti ne tie..:((
ar garshvielaam jau iru tikusi galaa, shodn proveeshu ar pashgrauzdetiem zemesriextiem jamo sataisiit..:)

Reply

antuanete_lj March 1 2006, 11:12:34 UTC
Izstāsti tā principiāli un vispārīgi - kā viņu taisa? Un kāpēc tieši rieksti tik svarīgi?

Reply

tante_lv March 1 2006, 11:16:29 UTC
riexti ir svarigi, jo es taa izdomaaju.:))
taisishanas principus pagajdaam nestaastishu - eediens vel nau liidz galam izdomaac.:)

Reply


Leave a comment

Up