![](http://pics.livejournal.com/tbilancia/pic/0000wxkd/s320x240)
Donut Bread Pudding ![](http://pics.livejournal.com/tbilancia/pic/0000xq39/s320x240)
Chocolate Donut Bread Pudding Donut Bread Pudding
1 cup cream
2 eggs, beaten
1 tbsp rum
8-10 donuts, cut into cubes
Pinch salt
1.5 cup mixed berries
For topping:
1 cup chopped walnuts
1/2 cup butter
1/2 cup brown sugar
1 tbsp rum
Preheat oven to 350 degrees F.
In a large mixing bowl, whisk together all ingredients except for the donut cubes. Add the donut cubes and toss until they have absorbed as much of the liquid as possible. Add berries. Pour the mixture into a casserole dish 9x9 inch.
Topping:
Mix together butter, sugar, walnuts and rum. Sprinkle on top.
Bake for 1 hour. Serve hot with ice cream.
Хлебный пирог из донатсов
1 чашка сливок (240мл)
2 яйца
1 ст.ложка рома
8-10 донатсов, порезать на кубики
1/4 ч.ложки соли
1,5 чашки ягод (малина, черника, ежевика, клюква....)
Для посыпки:
1 чашка грецких орехов или пекан, мелко порубить
1/2 чашки масла
1/2 чашки коричневого сахара
1 ст.ложка рома
Нагреть духовку до 350 F, 180С
В большой миске смешать все ингредиенты, кроме донатсов. Добавить донатсы и перемешать, чтобы они впитали как можно больше жидкости. Добавить ягоды. Аккуратно, чтобы не передавить ягоды, перемешать. Выложить в форму, размером примерно 20х20х5.
Смешать вместе масло, сахар, ром и орехи. Посыпать массу поверх пирога. Печь 1 час. Подавать горячим с мороженным.