Muffins og knekkebrød

Jan 14, 2011 14:47

God nytt år folkens! Då har eg vorte eitt år eldre, og no er eg klar for litt oppdatering igjen! Har ikkje hatt noko særleg tid til å oppdatere her inne sidan før jul. Ganske travelt på jobb, og i jula flata eg berre heilt ut og tenkte ikkje på noko anna enn avslapping!

Eg og Heino skulle reise heim til vestlandet den 17 desember, men pga ( Read more... )

Leave a comment

Comments 9

mons January 14 2011, 18:06:44 UTC
Koslige bilder av Heino :) Han har jammen med blitt en skikkelig pelsdott :P

Reply


livinforparties January 14 2011, 21:47:23 UTC
hey hey.. good to see you're still around... that dog is a real big and so hairy now! you still got the short hair?

Reply

trappetroll January 14 2011, 23:31:05 UTC
hehe, he's not so big, but hairy yes :)

Nope, I haven't cut my hair for 1,5 years now, so it's semi-long and looks....meh.... :p

Reply


gryjenta January 14 2011, 23:12:09 UTC
urettferdig! eg óg vil ha ein kjæreste så lage blåbærmuffins! :p trur aldri eg får oppleva den dagen så lenge eg e ilag me Ståle, einaste han kan utretta på kjøkkenet e å steika egg elle burgerar ;) hihi...

gjerna del oppskrift på knekkebrød, dei såg skikkeligt gode ut! :)

Reply

trappetroll January 14 2011, 23:27:21 UTC
burgera e jo godt då! :) hehe ( ... )

Reply

gryjenta January 14 2011, 23:41:58 UTC
se der ja, det såg jo enkelt å greit ut! detta må eg prøva :) må testa både orginaloppskriftå og din vri med rug og gresskarkjerner då, å se kallag så e best ;) ellers takk for alle småtips, det e greit å veta! :) eg har ikkje varmluftsovn eg heller, men får barra smøra meg me tålmodighet :D

Reply

trappetroll January 14 2011, 23:51:43 UTC
ja da e overraskande lett. da tar jo berre 2 minutt å blanda alt sammen, og så e oppskrifta latterlig lett å huska i håvet òg! :D Ja, eg har brent et par knekkebrød for å sei da sånn.. ovnen min e nemlig litt hard på steikinga uti kantane, så eg må vokta knekkebrøda som ein smed dei siste 10 minuttane! men samtidig så må dei steika lenge nok til å bli sprø, så ein må liksom finna middelveien, hehe... men så snart ein har "lært" seg ovnen sin så går da fint!

eg bruka forresten ein sleikepott til å smøra deigen utover med, og dyppe den litt i vatn innimellom slik at deigen ikkje kladda så fælt. deigen er ikkje så fast og deigete som foreks. brød, men eg berre kleise da utover brettet, og så klappa eg igjen alle hol med sleikepotten til slutt. funka fint! :D

da vakje så fryktelig stor forskjell på smaken når eg brukte rug, men da e jo alltids kjekt med litt andre frø oppi. gresskarkjerner er store og gode :)

Reply


Leave a comment

Up