Мадярска зупа

Feb 27, 2010 13:56

Яловичину порізати на маленькі шматочки (15 - 20г), промити, висипати на розігріту з олією пательню.


М'ясо обсмажити до золотистої шкоринки. Всипати порізану півкільцями цибулю та спасерувати.


Потім мясо з цибулею пересипати в каструлю, залити окропом та поставити на вогонь варитися.


Всипати ложку сушеного солодкого перцю.


Почистити та порізати моркву, салеру, петрушку та картоплю.


Коли   м'ясо звариться, всипати підготовлені овочі, чайну ложку кміну, з 8 горошин перцю, зо два лаврових листка.
Як почне кипіти, влити декілька ложок томату просмаженого в олії.


В розігрітій пательні спражити декілька ложок борошна.
Положити грудку вершкового масла та ретельно розтерти.


Доливаючи юшки, розмішати та довести заправку до густини сметани.


Всипати ложку солодкої меленої паприки та перемішати.


Коли овочі зваряться, перелити заправку в баняк.


Через декілька хвилин посолити та зняти з вогню. Суп має настоятися.


ízletesek.

Приправи та спеції, Перші страви, Борошно, М'ясо та лівер, Олія, Овочі

Previous post Next post
Up