Чеснечька - Česnečka

Mar 03, 2010 20:53


В каструлі (1л) розтопити грудку вершкового масла та обсмажити на ньому невелику дрібно покришену цибулину.


Коли цибуля почне рум'янитися, вкинути порізаний плястерками зубчик часнику та спасерувати.


До обсмаженої цибулі всипати порізану кубиками картоплю  та салеру, 0.5ч. ложки кміну, лавровий листок, пару зерен англійського перцю, влити дві склянки телячого росолу. решту долити окропу та поставити на вогонь варитися.




В миску вибити яйце та збити виделкою.


Влити небагато молока та розколотити.


Коли овочі зваряться, тоненькою цівкою вилити розведене яйце до супу.


Вичавити 3 - 4 зубчики часнику.


Всипати 0.5 ч. ложки майорану, поперчити та посолити до смаку.


Через декілька хвилин зняти з вогню.


Підготовлені сухарики з натертим сиром (Едам) зарум'янити на грілі.

Суп подавати заправленим зеленню петрушки та сухариками.


Dobrou Chut!

Перші страви, Яйця, Овочі, Сир

Previous post Next post
Up