Рожевий борщ з чорносливом

Jun 19, 2010 16:02

 Шматок телячої поребрини ретельно промити, залити водою та поставити на вогонь.
Як закипить, воду злити, влити нову та поставити варитися.


Відварене м'ясо вийняти та порізати на порційні шматки.


В киплячий росіл всипати підготовлені та порізані молоду картоплю, кружальця молодої моркви, салеру та петрушку.


Також всипати молодий буряк, порізаний скибочками.


В окропі ошпарити декілька томатів, зняти з них шкірку та порізати кубиками.




Розтопити в пательні шматочок копченого сала порізаного кубиками, всипати томати, товчений чорний (6-8горошин) та англійський (2 горошини) перець, 1ч. ложку цукру.
Спасерувати на малому вогні.


Коли картопля звариться, всипати шатковану молоду капусту, 2 лаврових листочка та з десяток копчених сливок (без кісточок).


Приготувати закришку із зелені кропу, цибулі та петрушки.


Через хвилинку другу всипати пасеровку.



За тим закришку.


Далі м'ясо. Посолити до смаку та за хвилинку зняти з вогню.
Борщ перед подачею до столу має настоятися.


Тим часом приготувати саламаху до пампушків.
В невелику мисочку вичавити декілька зубчиків часнику, всипати дрібку солі, влити ложку перевареної води та декілька ложок нерафінованої олії
Перемішати і готово.


При подачі до столу в тарілку положити шматочок м'яса, декілька слив та заправити ложкою сметани.



...ось така смачна історія.

Сало, Фрукти, Сметана, Перші страви, М'ясо та лівер, Олія, Овочі

Previous post Next post
Up