Підготовлені свинні реберця покраяти на порції.
Перекласти до гусятниці, залити водою та поставити на вогонь.
Тим часом підготувати овочі, почистити та покраяти картоплю, моркву, коріння салери, петрушки, цибулину та декілька зубчиків часнику.
Коли вода википить, всипати овочі до реберець. Вкинути декілька бібкових листочків, чорного та англійського перцю горошком.
Всипати кришеної зелені кропу, петрушки та цибулі. Посолити та влити воду, щоби покрило.
Далі готувати під кришкою на малому вогні.
Тим часом декілька ложок просіяного борошна спражити в пательні до кремового кольору. Вкинути грудку вершкового масла та ретельно перетерти. Розвести окропом та перелити до гусятниці.
Довести страву до готовності овочів та зняти з вогню.
Тепер можна подавати до столу.
Смачного!