Підготувати та почистити гриби.
Дрібно покришити та пересипати до невеликої ринки.
Влити води та поставити на малий вогонь варитися.
Варити до готовності.
Тим часом почистити та дрібно покришити цибулину в пательню.
Положити грудку вершкового масла та влити трохи олії.
Пасерувати на малому вогні.
Затим відварені гриби переложити до пасерованої цибулі.
Положити декілька листочків шавлій та бібкового листя, чорного перцю горошком.
Вичавити зубчик часнику. Потушкувати зо 5 хвилин.
Всипати праженого борошна, ретельно перемішуючи.
Доливаючи грибового відвару, довести підливу до необхідної густини.
Також можна влити декілька ложок сметани.
Посолити до смаку.
Підлива готова, можна подавати до різноманітних страв.
Смачного!