Ошийок сиров'ялений | Capocollo

Apr 02, 2021 19:27

Для приготування необхідно вибрати свинний ошийок.



Його необхідно засолити. Для цього треба підібрати необхідний посуд. Для соління необхідна нейодована кухонна сіль. Нею треба ретельно обсипати заготовку.


Накрити кришкою та винести на добу в прохолодне місце.
Через добу заготовку ретельно промити холодною водою, протерти рушником та просолити знову.
По закінченню соління заготовку ретельно промити та протерти.


Далі необхідно промити виноградним оцтом та протерти рушником.


Приготувати спеції та прянощі для обсипки; чорний та англійський перець горошком, сушений часник, коляндру, розмарин, ложку цукру.


Розтовкти суміш в ступці та нею ретельно обсипати заготовку.


Підготувати лист пергаменту, на який переложити м'ясо. Далі ретельно перев'язати шпагатом. Загорнути в марлю та ще раз перев'язати.


Підготовлений виріб винести до прохолодного місця чи помістити в холодильник. Час від часу його потрібно перевішувати перевертаючи.


Мінімальний термін в'ялення три тижні.


Смачно і до пива.


Оцет, Приправи та спеції, Закуска, М'ясо та лівер

Previous post Next post
Up