В їжу використовують недостиглі м'ясисті суцвіття.
В підготовлених "шишках" відрізають хвостики.
Взявши її в руку хвостиком догори, треба вдарити по поверхні стола.
Тоді пелюстки розійдуться, поміж яких насипається начинка.
Це суміш кришеного часнику та зелені петрушки.
Начинити "шишки" та переложити їх до каструлі. Посолити та поперчити.
Далі влити в пательню 2-3 ложки ол. олії та розігріти.
Вкинути зубчик часнику та обсмажити його коричневого кольору.
Влити декілька склянок води та довести до кипіння.
Цю воду перелити до каструлі. Має покрити до половини.
Поставити на малий вогонь та накрити кришкою. Готувати біля 30-ти хвилин.
Готову страву подають з лимоном та оливками.