Apr 13, 2006 14:21
Корінці (морква, селера)
Цибуля, часник
Картопля
Гриби
Паста (макарошки), яку я називаю webdings, там різні циферки, літерки, значки, стрілочки.. На пачці написано Figure Miste
Оливкова або інша олія
Приправи
Трохи вершкового масла
Ставимо каструлю зі зміцненим дном на плиту, наливаємо туди олії. Поки вона нагріється, чистимо і дрібно ріжемо цибулю. Кидаємо в розігріту олію і пасеруємо на невеликому вогні.
Печериці ріжемо лапшичкою, кидаємо до цибулі.
Чистимо моркву-селеру і натираємо на дрібній морквяній тертушці (отримуємо зовсім тоненькі смужечки). Відправляємо в каструлю і тушимо хвилин п’ять, додаємо приправу (я випробовувала індійську збірну Кітчен Кінг, сподобалась)і нарізаний тоненькими пластинками часник.
Чистимо і ріжемо вузькими брусочками картоплю (одну невеличку картоплину залишаємо цілою). Кидаємо до овочів, витримуємо 2-3 хвилини і заливаємо окропом, солимо. І нехай кипить тихенько 10 хвилин.
Коли пройде час, висипаємо до супу 2-3 ложки макаронних "літерок" і варимо 7-9 хвилин (згідно з інструкцією на упаковці). Якщо ви будете використовувати інші марки, коригуйте час, щоб і картопля зварилася, і паста не розварилася. Коли "літерки" майже готові, за бажанням додати шматочок вершкового масла, ще раз покуштувати на сіль і розім’яти цілу картоплинку.
Суп традиційно помаранчевого кольору:) із ніжною консистенцією готовий і дуже смачно пахне, можна їсти.
Перші страви