Боснія: люблю славнозвісні чевапі: мелене смажене м"ясо з цибулькою і сиром каймаком і спеціальна хлібна паляниця до цього всього, а да - і питтєвий йогурт. В цілому вони дуже смачно м"ясо готують Дуже добрі в них тут сири: той самий каймак (це шось середнє між сметаною і сиром), ліванский твердий сир соки з бузини, хвої, мяти нямням ну і ракіями грішу: ракія-дуня улюблена (з дині) вина герцеговинські дуже добрі
ой і тут все смаачно звучить, в мене є тут двоє знайомих з Боснії хороших, то вони мене на чівапчічі (правильно нє?) запрошували...мені аж незручно було так я їх їла:))))))
доречі питтєвий йогурт часом не солений, в нас в турків такий є, я його з кебабом люблю Айран називаєтся
Comments 6
я у Франції, з місцевої кухні люблю круасани, холодні пироги з грибами, сиром чи морепродуктами, сухе вино.
з гарячих страв люблю смажені мідії з кропом, часником і сметаною - ням-ням :)
до знаменитих сирів ставлюсь обережно, їм тільки 3-4 сорти.
Reply
а що таке холодні пироги з грибами?
Reply
Reply
люблю славнозвісні чевапі: мелене смажене м"ясо з цибулькою і сиром каймаком і спеціальна хлібна паляниця до цього всього, а да - і питтєвий йогурт. В цілому вони дуже смачно м"ясо готують
Дуже добрі в них тут сири: той самий каймак (це шось середнє між сметаною і сиром), ліванский твердий сир
соки з бузини, хвої, мяти нямням
ну і ракіями грішу: ракія-дуня улюблена (з дині)
вина герцеговинські дуже добрі
потім може ше шось згадаю
Reply
піту забула!
це такий рулет з різними наповненнями: сиром, фаршем, шпинатом і сиром
дуже смачно
Reply
доречі питтєвий йогурт часом не солений, в нас в турків такий є, я його з кебабом люблю Айран називаєтся
піту треба негайно пробувати:)
Reply
Leave a comment