Кулінарне продовження - а що любите Ви?

Mar 26, 2010 15:31

тобто давайте тепер розповідати що Вам найбільше з місцевої кухні імпонує. Я в Німеччині і  дуже люблю ( Read more... )

страви, їжа

Leave a comment

Comments 6

ferike March 26 2010, 14:38:32 UTC
пиво на сніданок - це добре :)

я у Франції, з місцевої кухні люблю круасани, холодні пироги з грибами, сиром чи морепродуктами, сухе вино.

з гарячих страв люблю смажені мідії з кропом, часником і сметаною - ням-ням :)

до знаменитих сирів ставлюсь обережно, їм тільки 3-4 сорти.

Reply

boussa March 26 2010, 14:48:08 UTC
як все смачно звучить, мені вже все подобаєтся особливо морепродукти.

а що таке холодні пироги з грибами?

Reply

ferike March 26 2010, 19:53:15 UTC
це відкритий пиріг із пісочного тіста, начинений грибами, цибулею та яйцем. його можна їсти і гарячим, але мені холодний смачніший :)

Reply


banderivka March 26 2010, 14:53:35 UTC
Боснія:
люблю славнозвісні чевапі: мелене смажене м"ясо з цибулькою і сиром каймаком і спеціальна хлібна паляниця до цього всього, а да - і питтєвий йогурт. В цілому вони дуже смачно м"ясо готують
Дуже добрі в них тут сири: той самий каймак (це шось середнє між сметаною і сиром), ліванский твердий сир
соки з бузини, хвої, мяти нямням
ну і ракіями грішу: ракія-дуня улюблена (з дині)
вина герцеговинські дуже добрі

потім може ше шось згадаю

Reply

banderivka March 26 2010, 14:57:29 UTC
ой бисовісна я
піту забула!
це такий рулет з різними наповненнями: сиром, фаршем, шпинатом і сиром
дуже смачно

Reply

boussa March 26 2010, 17:18:14 UTC
ой і тут все смаачно звучить, в мене є тут двоє знайомих з Боснії хороших, то вони мене на чівапчічі (правильно нє?) запрошували...мені аж незручно було так я їх їла:))))))

доречі питтєвий йогурт часом не солений, в нас в турків такий є, я його з кебабом люблю Айран називаєтся

піту треба негайно пробувати:)

Reply


Leave a comment

Up