я страшно люблю омлєти, але ще з дитинства в моїй голові дуже міцно засіла думка, шо яйця - це не їжа, а інгрідієнт. Яйця можна використовувати в випічці або салатах, а омлєт або глазунья - це майже як свято. Бо купа всього наготовано і так, шо ж - нехай оте все псується, скисає, а я тут собі яйця смажитиму? - непорядок! От і зараз, навіть якшо
(
Read more... )
Comments 20
Reply
Reply
а щас може бути якась каша, наприклад, гречка /з грибами/, або пшоняна, ну і тоже може бути якогось салату трошки (щас готую отой шо кобік любе, вітамінний, морква + селери корінь + лимон + олія, і я туда додаю яйце варене ще і сємєчки кациуса, тобто соняшника)
Reply
Reply
Я люблю омлети і яєшні, але в мене з дитинства засіло інше: не можна дуже часто їсти яйця. Здається, можна 6 яєць на тиждень чи шось таке. І це ж мабуть, включаючи ті, шо йдуть в страви як інгрідієнти
Reply
у мене багато до чого цікаве відношення з дитинства, чи не так?
Reply
а цікаве відношення - да, в тебе є
Reply
з села яйця возились сотнями!
помню як робила бісквіти з 12 яєць))
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment