Український шашлик,картопляний.

Jun 11, 2012 19:11




Інгредієнти:
молода картопля,сало,сіль,чорний мелений перець,зіра(кумин),розмарин
Готуємо:
Наріжемо картоплю скибочками по 4-5 мм завтовшки.Додаємо спеції.


Якщо ви взяли свиняче солоне сало, то просто поріжте його і спробуйте - якщо воно досить солоне, то цієї солі вистачить. Ні - підсолимо трохи, але не зараз, а пізніше, коли зберете шашлик на шампурі.


Насиляємо на шампур почергово кружальці картоплі і сала.


Загортаємо шашлик в фольгу, закріпляємо кінці, щоб нічого не випливало


,і на вугілля,не менше ніж на 20 хвилин.
Не поспішаємо - нехай сало розтане, нехай картопля пропаритися, приготується, розм'якшиться


і ось коли аромат від сала з картоплею почне пробиватися крізь щілини у фользі, знімаємо фольгу 


і ставимо шампури на вугілля ще раз.
Тепер, вже практично готова картопля зарум'яниться за лічені хвилини, сало перетвориться на улюблені нами шкварки і залишиться тільки 


негайно подати шашлик до столу.


Заготовити такі картопляні шашлички, які підійдуть для свят на природі,можна вдома, смажимо по прибуттю на місце святкування.
Смачного.

#cмачного

Previous post Next post
Up