каштани

Nov 08, 2011 13:37

девучки і мальчики, в могозіні виділа каштани, ну ясень пень, шо не ті, що в нас на вулицях валяюцця, а їстівні.
що скажете, брать?
я їх ше нікогда не пробувала, але цікаво ж.

?, ням

Leave a comment

Comments 42

vjn November 8 2011, 11:43:37 UTC
===девучки...що скажете

"Гусары, молчать!"?

Reply

valcury November 8 2011, 11:55:09 UTC
ггг, щаз виправлю!

Reply


life_with_knife November 8 2011, 11:45:36 UTC
если отважитесь брать. перед тем как готовить, надрежьте сверху накрест. а то разнесут духовку - лопаться будут)))

Reply

valcury November 8 2011, 11:59:46 UTC
ага, я читала об этом. как-то теперь в сомнениях брать - не брать.
из чувства противоречия склоняюсь к тому ,чтобы взять и потом всем говорить - фи, какая гадость эти ваши каштаны.
:)

Reply

life_with_knife November 8 2011, 12:10:27 UTC
не пробовала сама, поэтому по поводу гадости не скажу.
вот фуа-гра - гадость)))
а каштаны... наверное они больше похожи на орехи, чем на гадость)

Reply

"фуа-гра - гадость))) "?? trafunok November 9 2011, 19:45:35 UTC
Ну...не знаю, не знаю...як на мене - цілком навіть цікавий смак.

Правда, про ціну краще не думати :)

Reply


piglet1276 November 8 2011, 11:46:19 UTC
в ботанічному саді назбирайте, насмажте і їчте. чо гроші тратить?

Reply

valcury November 8 2011, 12:00:19 UTC
да, а там їстівні ростуть?

Reply

piglet1276 November 8 2011, 12:02:44 UTC
а то!

Reply


mess_in November 8 2011, 11:47:34 UTC
як солодка переварена картопля

Reply

valcury November 8 2011, 12:01:17 UTC
поцукрувати і переварити бараболю, подавати гостям з шкаралупою від каштанів і казать, шо то французька вишукана страва.
я всьо продумала, гггг

Reply


melamory_s November 8 2011, 11:56:41 UTC
а мені смачно. під вино самоє то.

Reply

valcury November 8 2011, 12:02:08 UTC
а яким чином приготовані харашо йдуть під вино

*записує на папірчик великими літерами - купити вина*

Reply

melamory_s November 8 2011, 12:04:11 UTC
як написали вище - надрізати або проколоти виделкою і запекти на деці. можна потім по кілька крапель олії оливкової додати, шоб не було сухо і було ароматніше.

Reply


Leave a comment

Up