Сёння я другі раз у жыцці гатавала ролы. Але раскажу вам пра дранікі, не падумайце.
Калі Агату Крысці, як вядома, у часе мыцця посуду наведвалі думкі пра забойства, то ў мяне гатаванне ежы нязменна цягне за сабой глыбока філасафічныя роздумы. Скажам, наколькі гэтыя ролы блізкія да традыцый японскай кухні?
(
Read more... )
Comments 166
Reply
"Дзеруны" - гэта па-ўкраінску, вы жылі на тэрыторыі памежжа культур. Так, і ў Гомелі дробнай таркай карысталіся і карыстаюцца для дранікаў.
Ох, у вас цэлая традыцыя была!
"ну, небажаты, будзем снедаць, у людзей садзяцца ужо абедаць"
-------------
Дык усё ж такі нехта па-беларуску агучваў? :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Хаця, шчыра прызнацца, я сама іх не гатую, але атрымліваю асалоду два месяцы на год, калі ў мяне праходзіць практыка ў маёй жа школе дзяцінства. Побач жыве мама, якая з задавальненнем гатуе да кожнага майго прыходу. Стараюся да мамы заходзіць у гэты перыяд не часцей разу на тыдзень :)).
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Peel, wash and rub on a fine grater potatoes, drain a little potato juice, salt the potatoes. Fry till golden crust on a hot pan without a lid on the pork fat or sunflower oil. Serve hot with the cold sour cream.
And I ask you not to add anything else, please :)
Reply
А яйкі? Не, яйкі дакладна патрэбны. І пару лыжак мукі. Пратэстую!! :)) Занядбаны мамін рэцэпт! :))
Reply
Reply
Reply
Leave a comment