(Untitled)

Jul 23, 2011 21:53

Навчився якось варити рис по "спіціальному" рецепту.
Підігріти олію до кипіння і висипати туда 1 порцію рису. Розрівняти лопаточкою і пару хвилин шоб покипів і тут же тудаже кипятку 1.5 порції. Посолити, спецій кинути і закрити на 15 хвилин на малому вогні.

Апгрейд - під час кипіння олії кинути тудись імбиря у порошку і палочку кориці.

Leave a comment

Comments 4

oleg_anton July 23 2011, 19:53:21 UTC
а хіба коли в олію воду вальнути не взірвеця к ібіням всьо?

Reply

who_dock July 23 2011, 19:56:27 UTC
Ти вливаєш воду не на олію - а на рис.

Reply

oleg_anton July 23 2011, 20:06:17 UTC
хм,
знімеш колись відео урок)

Reply

3x100und2x200 July 24 2011, 09:37:45 UTC
cагласінг
вімагаю вігіо

Reply


Leave a comment

Up