8 котлет, авариный запас пельменей, полкило колбасы для жарки, сыр, селека матиас, пицца для микроволновки, разнообразные намазки на хлеб ну и еще какая-то фигня.
- хатняя тушаніна (на выпадак хочацца паесьці, а няма нічога->буцеры з тушанінай, хуткі суп, макароны/грэчка/бульба з тушанкай і пад.) - малако (на малочныя кашы ці папіць) - ягурты, пітныя ягурты, тваражкі, беларуская рыкота (шыкоўна ідзе з сочывам!) і пад. на сьняданкі - гародніна (памідоры, гуркі, перац, радзіс, разнастайныя салаты, зеляніна і пад. - набор зьмяняецца пад настрой) - яйкі (і апошнім часам бекон, ням:)) - фета - піва:) - закваска для хлеба - пармезан цёрты ў пластыкавай пушцы для пасты - масла - згушчанка - перацёрты агрэст+апельсін з цукрам для хатняй "фанты" - хрэн з гарчыцай - парцыённыя вяршкі - таматная паста ці кетчуп. Ці і тое, і тое
З пастаянных прадуктаў (без уліку гатовых страваў) менавіта ў лядоўні без маразілкі і шафак, здаецца, усё. Рэшта прадуктаў можа там знаходзіцца перманентна ну ці перманентна не знаходзіцца:) Нядаўна не было часу зусім, дык у лядоўні была толькі тушаніна ды сочыва перацёртае...
файны пералік! звычайна ў мяне таксама было шмат гародніны, усю зіму харчавалася салатай а-ля "грэцкі", пад гэтую справу ўпадабала беларускую Фету. А цяпер, пакуль кармлю малога, не рызыкую.
Дарэчы,а што есць "беларуская рыкота"?
на словах "закваска для хлеба" праніклася захапленнем. Баюся я працаваць з дражджавым цестам... Таму - рэспект!
А ідэю агрэсту з апельсінам патрэбна прыняць да увагі. Дадатковых сакрэтаў там няма?
я таксама люблю а-ля "грэцкую" салатку:) Толькі фету ўсё ж набываю польскую ці дацкую (там і пакуначкі маленькія на раз-два, і па смаку мне больш адпавядае, і не нашмат даражэй, імга
( ... )
а ты вообще подобные сыры не ешь? потому что в греческий вкусно класть еще домашнюю брынзу (на комарах и в ждановичах продают) она нежнее гораздо на вкус и менее соленая. а еще можно творог перемещать с оливковым маслом и специями (причем сначала в мисочку налить ложку оливкового масла, потом специи с ним смешать, а потом творог) дать постоять в холодильнике где-то полчаса а потом мешать с салатом типа греческого
по сравнению со мной - у вас холодильник ломится :) более менее постоянно - сметана, майонез, яйца, сливочное масло. собственно все :) периодически в нем появляется и исчезает колбаса, сыр, творог, кетчуп. все остальное покупается под девизом прям счас захотелось - соответсвенно слопывается не попадая в холодильник. а ну и овощи! но тоже обычно по чуть-чуть
по сравнению со мной у тебя свободный доступ к магазинам :) Задумалась, что сметану обычно покупаю под что-то конкретное, типа драников, бабки и т.д. А зачем её постоянно в холодильнике иметь?
сметану я ем почти со всем :) с картошкой (правда после съеденной вашей картошки мы нефига ее не покупали :) очень люблю овощи замороженные (которые в гиперах на развес - смесь или стручковая фасоль) еще мы периодически покупаем пельмени или вареники. а! еще с макаронами вкусно (как ни странно) еще я могу ее есть с хлебом :)
После прошлой квартиры , мне страшно что там может опять моль завестись. Переедем на свою - обязательно куплю банку герметичную для муки, ну и не только для муки.
о, знаёмая сытуацыя, я, праўда, мурашоў баюся. На рынках, там, дзе пакеты, пластыкавыя стаканы і пад. прадаюць файныя пластыкавыя вядзерцы (у такія бывае мёд фасуюць, ці ўсялякія салёныя агуркі і пад.) па 1 і 2 л. Яны нешта няшмат каштуюць, літровае 1100, здаецца. Вельмі файны варыянт для здымнай кватэры, імга + на іх можна пісаць перманентным маркерам:) І нічога там не завядзецца, што вельмі радуе
ну ня згодна - у мяне усялякія засолкі/закаткі/кансервы не ў лядоўні, напрыклад. Ці крупы ды сухафрукты розныя. +маразілкі, дзе мяса/рыбы/курыца/паўфабрыкаты/намарожаная гародніна+ягады+грыбы зь лета + тыя ж блінчыкі з начынкай на сьняданкі + нейкія гатовыя стравы ў якасьці нз. Для мяне акурат лядоўня мае меншае значэньне:)
Comments 35
Reply
Катя в отъезде?
Reply
- малако (на малочныя кашы ці папіць)
- ягурты, пітныя ягурты, тваражкі, беларуская рыкота (шыкоўна ідзе з сочывам!) і пад. на сьняданкі
- гародніна (памідоры, гуркі, перац, радзіс, разнастайныя салаты, зеляніна і пад. - набор зьмяняецца пад настрой)
- яйкі (і апошнім часам бекон, ням:))
- фета
- піва:)
- закваска для хлеба
- пармезан цёрты ў пластыкавай пушцы для пасты
- масла
- згушчанка
- перацёрты агрэст+апельсін з цукрам для хатняй "фанты"
- хрэн з гарчыцай
- парцыённыя вяршкі
- таматная паста ці кетчуп. Ці і тое, і тое
З пастаянных прадуктаў (без уліку гатовых страваў) менавіта ў лядоўні без маразілкі і шафак, здаецца, усё. Рэшта прадуктаў можа там знаходзіцца перманентна ну ці перманентна не знаходзіцца:) Нядаўна не было часу зусім, дык у лядоўні была толькі тушаніна ды сочыва перацёртае...
Reply
звычайна ў мяне таксама было шмат гародніны, усю зіму харчавалася салатай а-ля "грэцкі", пад гэтую справу ўпадабала беларускую Фету. А цяпер, пакуль кармлю малога, не рызыкую.
Дарэчы,а што есць "беларуская рыкота"?
на словах "закваска для хлеба" праніклася захапленнем. Баюся я працаваць з дражджавым цестам... Таму - рэспект!
А ідэю агрэсту з апельсінам патрэбна прыняць да увагі. Дадатковых сакрэтаў там няма?
Reply
Reply
Reply
а ну и овощи! но тоже обычно по чуть-чуть
Reply
Задумалась, что сметану обычно покупаю под что-то конкретное, типа драников, бабки и т.д. А зачем её постоянно в холодильнике иметь?
Reply
с картошкой (правда после съеденной вашей картошки мы нефига ее не покупали :)
очень люблю овощи замороженные (которые в гиперах на развес - смесь или стручковая фасоль)
еще мы периодически покупаем пельмени или вареники.
а! еще с макаронами вкусно (как ни странно)
еще я могу ее есть с хлебом :)
Reply
Reply
Рыба приготовленная в горшочке, суп.
ну и мясо, курица, овощи, ягоды в морозильнике. :)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment