Рождество и кулинария

Jan 06, 2009 06:26

А в небе голубом,
Горит одна звезда,
Она твоя, о Ангел мой,
Она твоя всегда.
Кто любит, тот любим,
Кто светел, тот и свят,
Пускай ведет звезда тебя,
Дорогой в дивный сад....

Кому-то может показаться, что в процессе приготовления традиционного украинского рождественского блюда кути самое сложное... сварить кашу? Нет... смешать всякие вкусные ингредиенты? ( Read more... )

Впечатления, Житие, Насучное

Leave a comment

Comments 4

ex_lana_svi January 6 2009, 06:43:49 UTC
еммм....ну ми взагалі постійно готували перший рецепт, але мак довго терли у макитрі (який ефект дасть кавомолка навіть не уявляю, там же геть інший принцип).
Насправді, от наприклад у східній частині України канонічною вважається суха кутя - рис, висипаний гіркою та политий медом і всіякими сухофруктами, тому казати що в тебе кутя - "несправжня" якось дурнувато :) бо у кожного така, як йому смакує :)

Reply

ex_lana_svi January 6 2009, 06:46:19 UTC
ПС. і тебе з Різдвом, так :)

Reply

ya_gidna January 8 2009, 02:10:13 UTC
Дякую за поздоровлення :)Так, мені теж смакувала (її вже нема, як можна здогадатись), та і гостям дуже сподобалось, навіть малечу не можна було відірвати від ложки, і це головне.

Reply


Отличный блог! kuthebah February 21 2012, 02:46:13 UTC
Извините за офф-топик, не подскажете, где можно такой же симпатичный шаблон для блога взять?
... )

Reply


Leave a comment

Up