Вот уже несколько лет я веду тихую борьбу с сахаром. Я до такой степени убедила себя, что он безумно вреден, что у меня образовалась аллергия на него. Стоит мне только съесть кусочек чего-то сладкого, как сразу появляется болезненная сыпь
(
Read more... )
Comments 3
а сахар я уменьшаю в три раза от рецептурного. и этого более, чем достаточно! /зачем вообще эти "стакан сахара" в рецепте? ))/ ну и коричневый - да.
Reply
Reply
Inspiration from Crudessence Restaurant in Montreal
Gluten-Free, Dairy- free, Refined-sugar-free, Vegan
Crust:
1.5 cups raw almonds
5-6 pitted dates
1/4 teaspoon vanilla extract
1/8 teaspoon sea salt
Combine above ingredients in a food processor or Vitamix. When the mixture begins to ball-up on the sides it is ready. Transfer to a spring-form pan. Use a flat bottom bowl to p...ress the crust evenly into the pan. Work the crust up the sides and use your fingers to pinch the top of the crust to make it pretty.
Avocado mousse:
2-3 avocado
1/2 cup coconut oil
3/4 cup freshly squeezed lime juice
½ cup agave nectar
1 tablespoon vanilla extract
Place above ingredients in a high-speed blender and process until smooth, about 3-5 minutes. Scrape the sides down with a spatula. Pour into the crust, decorate in any fashion you choose and refrigerate for 2-3 hours.
Reply
Leave a comment