Домашнє вино з медом

Nov 02, 2013 12:28

Рік 2013 був дуже аномальним на урожайність винограду, в селі вродило його надцять тонн з гаком )), хоч не хоч, а довелося вчитися робити вино. От тут вирішив розписати свій рецепт з додаванням меду ( Read more... )

рецепти

Leave a comment

Comments 5

romchykd November 2 2013, 12:42:41 UTC
"Хочеш налию тобі вина...А хочеш і з медом..."
Океан Ельзи.
Чуєш, може з тебе вийде видатний винороб???

Відклади мені одну плящину 0.7. Я її в тебе куплю через 10 років.

Reply

zelena_zaraza November 2 2013, 12:52:11 UTC
може й вийде як буде бажання займатися.

А з пляшкою класна ідея, через 10 років смак має бути чудесний

Reply


zubrytsky November 2 2013, 21:34:04 UTC
Дуже схоже на те, як я роблю. Але меду шкода. Якщо в мене зараз булькає 60 літрів вина, то за Вашим рецептом треба б було 12 кг меду.
Я якраз стільки цукру додаю - по 4 кг (в 2 заходи - 2+2) на 20-літровий бутиль.
І мені чомусь найкраще смакує молоде вино - десь в грудні. Хоч воно нагадує просто зброджений сік, але дуже пахуче. Потім той аромат вже не такий насичений.
3-4 місяці чекати - то задовго :-)

Reply

zelena_zaraza November 3 2013, 05:26:48 UTC
за моїм рецептом виходить солодке вино, але знаю багатьох людей, які можуть пити лише сухе, тоді на таке вино значно менше меду потрібно

Reply


вино з медом anonymous January 17 2020, 20:05:46 UTC
Вино з медом за Вашим рецептом дуже хмільне. За використаня винних дріжджів ЕС-1118 та 250 г меду на літр сусла вино має до 17% алкоголю. Після вживання 50-100 мл такого вина свідомість просто вимикається. Разом з тим таке вино може прожити і 100 років...

Reply


Leave a comment

Up