Рік 2013 був дуже аномальним на урожайність винограду, в селі вродило його надцять тонн з гаком )), хоч не хоч, а довелося вчитися робити вино. От тут вирішив розписати свій рецепт з додаванням меду
( Read more... )
Дуже схоже на те, як я роблю. Але меду шкода. Якщо в мене зараз булькає 60 літрів вина, то за Вашим рецептом треба б було 12 кг меду. Я якраз стільки цукру додаю - по 4 кг (в 2 заходи - 2+2) на 20-літровий бутиль. І мені чомусь найкраще смакує молоде вино - десь в грудні. Хоч воно нагадує просто зброджений сік, але дуже пахуче. Потім той аромат вже не такий насичений. 3-4 місяці чекати - то задовго :-)
вино з медом
anonymous
January 17 2020, 20:05:46 UTC
Вино з медом за Вашим рецептом дуже хмільне. За використаня винних дріжджів ЕС-1118 та 250 г меду на літр сусла вино має до 17% алкоголю. Після вживання 50-100 мл такого вина свідомість просто вимикається. Разом з тим таке вино може прожити і 100 років...
Comments 5
Океан Ельзи.
Чуєш, може з тебе вийде видатний винороб???
Відклади мені одну плящину 0.7. Я її в тебе куплю через 10 років.
Reply
А з пляшкою класна ідея, через 10 років смак має бути чудесний
Reply
Я якраз стільки цукру додаю - по 4 кг (в 2 заходи - 2+2) на 20-літровий бутиль.
І мені чомусь найкраще смакує молоде вино - десь в грудні. Хоч воно нагадує просто зброджений сік, але дуже пахуче. Потім той аромат вже не такий насичений.
3-4 місяці чекати - то задовго :-)
Reply
Reply
Reply
Leave a comment