Сёння ў эфіры рэцэпт салата з сырой брокалі. Я брокалі люблю і часта раблю з яе гарнір, але каб яе можна было есці сырой, да нядаўняга часу нават не чула. А дарма! Таму што сырая брокалі - гэта смачна, незвычайна і вельмі эфектна
( Read more... )
Оў, нічога сабе) Проста тут яе любяць дужа падаваць у якасці гарніра. Ну ці не яе, а нейкую на яе падобную, я назвы не ведаю. Калі 50 разоў замовіш ад адсутнасці варыянтаў, на 51 ужо пачынаеш думаць " а мо так яно і трэба", як сапраўдны беларус ;)
А ў тут у лепшым выпадку на пару звараць, ці патушаць - іншых варыянтаў не сустракаецца. Дык я, як сапраўдны беларус, і думала, што мо так і трэба :)))
Смашлёнікамі ў нас называюцца ўсе магчымыя смачныя штукі, пераважна выпечка і дэсерты)
Ну я наіўная чукоцкая дзевачка ў адрозненні ад некаторых, паўсюль сустракалася толькі з тэрмаапрацаванай брокалі, дык і думкі не з'яўлялася кусаць яе і правяраць))
Эм, можа ў нас праз розныя шыроты розныя ўяўленні пра бюджэтнасць. Якія з інгрыдыентаў тут табе падаюцца небюджэтнымі?
Скажам, у нашых шыротах складана з сіропам агавы. Але так пададзена ў кнізе рэцэптаў і таму ў спісе інгрыдыентаў я нічога не мяняю. Але я асабіста замяняла на мёд, пра што пісала па тэксце.
Хм, а ты маеш рацыю. У мяне проста такая ўстаноўка, што запас арэхаў і сухафруктаў у доме ёсць незалежна ад фінансаў. Проста калі прыціскае, то выкарыстоўваюцца радзей, і не ў салаты, а збольшага ў кашы і выпечку (куды іх не асабліва шмат трэба на порцыю).
а я крыху вару гэтую брокалі - каб не зусім мыла, але і не такая хрусткая )) і ў спалучэнні з часначком, памідорамі, варанымі яйкамі, чырвонай цыбулькай і кукурузай -ммммм...
Comments 19
Reply
Яна такая прыкольная - хрусткая, але хрусцець даводзіцца даволі доўга)
Reply
Reply
А ў тут у лепшым выпадку на пару звараць, ці патушаць - іншых варыянтаў не сустракаецца. Дык я, як сапраўдны беларус, і думала, што мо так і трэба :)))
Reply
*і чаго там было чуць ці сырой яе ядуць? Бярэш кусаеш правяраеш :)
я так і праверыў :)
Reply
Ну я наіўная чукоцкая дзевачка ў адрозненні ад некаторых, паўсюль сустракалася толькі з тэрмаапрацаванай брокалі, дык і думкі не з'яўлялася кусаць яе і правяраць))
Reply
Reply
Скажам, у нашых шыротах складана з сіропам агавы. Але так пададзена ў кнізе рэцэптаў і таму ў спісе інгрыдыентаў я нічога не мяняю. Але я асабіста замяняла на мёд, пра што пісала па тэксце.
Reply
Reply
Reply
і ў спалучэнні з часначком, памідорамі, варанымі яйкамі, чырвонай цыбулькай і кукурузай -ммммм...
Reply
Reply
Leave a comment