Пра лепшы салат з брокалі

Mar 27, 2015 22:48

Сёння ў эфіры рэцэпт салата з сырой брокалі. Я брокалі люблю і часта раблю з яе гарнір, але каб яе можна было есці сырой, да нядаўняга часу нават не чула. А дарма! Таму што сырая брокалі - гэта смачна, незвычайна і вельмі эфектна ( Read more... )

кухня, blogspot

Leave a comment

Comments 19

ofeliya666 March 27 2015, 20:06:04 UTC
Я яшчэ пару месяцаў таму падыйшла б пад гэты эксперымент, а цяпер сама ў шэрагу тых, хто яе есць)

Reply

bielameta March 27 2015, 21:15:07 UTC
Акурат ад цябе я і пра гэта і даведалася! :))

Яна такая прыкольная - хрусткая, але хрусцець даводзіцца даволі доўга)

Reply

ofeliya666 March 27 2015, 22:54:22 UTC
Оў, нічога сабе) Проста тут яе любяць дужа падаваць у якасці гарніра. Ну ці не яе, а нейкую на яе падобную, я назвы не ведаю. Калі 50 разоў замовіш ад адсутнасці варыянтаў, на 51 ужо пачынаеш думаць " а мо так яно і трэба", як сапраўдны беларус ;)

Reply

bielameta March 28 2015, 07:47:31 UTC
Нда, весела там табе :))

А ў тут у лепшым выпадку на пару звараць, ці патушаць - іншых варыянтаў не сустракаецца. Дык я, як сапраўдны беларус, і думала, што мо так і трэба :)))

Reply


dzienn March 27 2015, 20:52:03 UTC
а ху із смашлёнік, яно мне трэба?

*і чаго там было чуць ці сырой яе ядуць? Бярэш кусаеш правяраеш :)
я так і праверыў :)

Reply

bielameta March 27 2015, 21:10:43 UTC
Смашлёнікамі ў нас называюцца ўсе магчымыя смачныя штукі, пераважна выпечка і дэсерты)

Ну я наіўная чукоцкая дзевачка ў адрозненні ад некаторых, паўсюль сустракалася толькі з тэрмаапрацаванай брокалі, дык і думкі не з'яўлялася кусаць яе і правяраць))

Reply


volhafranco March 27 2015, 20:55:09 UTC
мажорны салат, а ці ё нейкая больш бюджэтная версія?

Reply

bielameta March 27 2015, 21:05:42 UTC
Эм, можа ў нас праз розныя шыроты розныя ўяўленні пра бюджэтнасць. Якія з інгрыдыентаў тут табе падаюцца небюджэтнымі?

Скажам, у нашых шыротах складана з сіропам агавы. Але так пададзена ў кнізе рэцэптаў і таму ў спісе інгрыдыентаў я нічога не мяняю. Але я асабіста замяняла на мёд, пра што пісала па тэксце.

Reply

volhafranco March 27 2015, 21:13:48 UTC
ну ў нашых шыротах і сіроп агавы нятанны, і журавіны, і грэцкія арэхі

Reply

bielameta March 27 2015, 21:17:26 UTC
Хм, а ты маеш рацыю. У мяне проста такая ўстаноўка, што запас арэхаў і сухафруктаў у доме ёсць незалежна ад фінансаў. Проста калі прыціскае, то выкарыстоўваюцца радзей, і не ў салаты, а збольшага ў кашы і выпечку (куды іх не асабліва шмат трэба на порцыю).

Reply


asobina March 28 2015, 17:33:15 UTC
а я крыху вару гэтую брокалі - каб не зусім мыла, але і не такая хрусткая ))
і ў спалучэнні з часначком, памідорамі, варанымі яйкамі, чырвонай цыбулькай і кукурузай -ммммм...

Reply


panenka_t March 29 2015, 21:38:31 UTC
я магу быць ахфотнікам) ад слова "брокалі" мяне ванітуе,таму я ідэальны падвопытны)

Reply


Leave a comment

Up