у нас амаль заўсёды аднолькавы, аптымальны - "вітаміна": кактэйль з бананаў, малака (апошнім часам соевага, з парашку), какавы, парашку гуараны, аўсяных камякоў і трохі кальцыю з яечнай шкарлупіны. эксперыментальна высьветлілі, што гэта найлепшы сьняданак - хапае энэргіі да абеду і ня цяжка, калі пасьля яго бегаць ці ў трэнажорку. варыяцыі такія: каб больш энэргетычна атрымалася, дадаць замест какавы купуасу ці асаі (садавіна). а, сёння эксперыментавалі з трускаўкамі. можна яшчэ манга дадаваць, папайю, або яблыкі. муж часам, калі сумуе па каляўнівэрскіх сэндвічах, робіць сабе падобны дома (булка + гамбургер (апцыянальна) + сыр + вяндліна + кетчуп + маянэз), з кавай.
ну, асноўныя складнікі - бананы ды малако, можна з какавай, астатняе ўсё апцыянальна. гэта ўсё ў блэндэр - гатова за 15 сэкундаў. прасьцей нават за гарбату =)
Ыць) мне амаль заўсёды трэба грунтоўны сняданак. Цукеркай не магу :) Аўсянка з разынкамі ды фінікамі. Амлет. Булачка зерневая з мёдам і сырам. Сырнікі. Грэнкі. Бывае, што нешта з учорашняй вячэры грэю (калі засталося)). Выбар залежыць ад таго, наколькі галодная, ад таго, у колькі прачнулася, ад таго, колькі ў мяне часу на сняданак, і ад таго, колькі буду бегаць па справах. А пасьля чагосьці са спісу - яшчэ і гарбата.
Comments 68
Reply
Гэта ж на выбар
Reply
Reply
Штораніцу яешня?
Цікава, як вы спажываеце прыбіральню на сьняданак.
Reply
Reply
Вот прама так, без варыянтаў?
Reply
Не, варыянты бываюць - акцімэль з іншым смакам (калі кавуновага ў продажы няма) :)).
Reply
І не надакучвае?
Reply
эксперыментальна высьветлілі, што гэта найлепшы сьняданак - хапае энэргіі да абеду і ня цяжка, калі пасьля яго бегаць ці ў трэнажорку.
варыяцыі такія: каб больш энэргетычна атрымалася, дадаць замест какавы купуасу ці асаі (садавіна). а, сёння эксперыментавалі з трускаўкамі. можна яшчэ манга дадаваць, папайю, або яблыкі.
муж часам, калі сумуе па каляўнівэрскіх сэндвічах, робіць сабе падобны дома (булка + гамбургер (апцыянальна) + сыр + вяндліна + кетчуп + маянэз), з кавай.
Reply
Reply
Reply
Reply
Аўсянка з разынкамі ды фінікамі.
Амлет.
Булачка зерневая з мёдам і сырам.
Сырнікі.
Грэнкі.
Бывае, што нешта з учорашняй вячэры грэю (калі засталося)).
Выбар залежыць ад таго, наколькі галодная, ад таго, у колькі прачнулася, ад таго, колькі ў мяне часу на сняданак, і ад таго, колькі буду бегаць па справах.
А пасьля чагосьці са спісу - яшчэ і гарбата.
Reply
Reply
Reply
Reply
булки очень редко
Reply
Reply
углеводы с утра - самое оно, а мясо как-то по привычке 3 раза в день. если не сосиска, то котлета)
Reply
Reply
Leave a comment