а стара добра мідна традиційна джезва ні? ;) в неї можна ще й спецій додавати етс ну а гейзерні кавоварки - дивно навіть що чути резиною, якось ніколи не стикалася, маю дома дві, одну на газ, другу електричну - обидві варять добру каву без гіркоти... може все-таки справа в каві або в воді?
Хтозна, в чому справа. Знаєш, як при дегустації вина пишуть про якісь квіткові нотки, натяк на вишневий присмак та інші нісенітниці? Десь так і з гумкою в каві.
Але я для себе таки розкрив секрет: робити на найменшому пальникові, на найменшому вогні, та не чекати поки використається вся вода: знімати, коли набереться на моє горнятко.
Просто раніше не було повторюваності, раз вийде смачна, а інший раз - бяка, особливо коли пригостити когось хочеш :-)
хм... ну так, згідно закону бутерброда - якраз коли не треба виходить бяка... ну але це таке, доречі - може десь каву організуємо в другій половині вересня? планую бути в рідних краях :)
Comments 7
Reply
Reply
ну а гейзерні кавоварки - дивно навіть що чути резиною, якось ніколи не стикалася, маю дома дві, одну на газ, другу електричну - обидві варять добру каву без гіркоти... може все-таки справа в каві або в воді?
Reply
Хтозна, в чому справа. Знаєш, як при дегустації вина пишуть про якісь квіткові нотки, натяк на вишневий присмак та інші нісенітниці? Десь так і з гумкою в каві.
Але я для себе таки розкрив секрет: робити на найменшому пальникові, на найменшому вогні, та не чекати поки використається вся вода: знімати, коли набереться на моє горнятко.
Просто раніше не було повторюваності, раз вийде смачна, а інший раз - бяка, особливо коли пригостити когось хочеш :-)
Reply
ну але це таке, доречі - може десь каву організуємо в другій половині вересня? планую бути в рідних краях :)
Reply
Reply
Leave a comment