Apie vyno degustavimą...

Aug 11, 2009 14:18

...arba "aš jau seniai tai įtariau".

2001 metais prancūzas studentas Frederic Brochet rašė disertaciją, kurioje nusprendė patyrinėti vizualinių sensorių įtaką iš vitis vinifera uogų sulčių fermentavimo būdu gaunamų gėrimų degustavime. Išvertus į lietuvių kalbą tai reiškia, jog disertacijoje daktarantas mėgino išsiaiškinti, ar tai, ką ragautojas ( Read more... )

Leave a comment

Comments 16

misswildanimal August 11 2009, 12:29:11 UTC
Ne veltui patarlė byloja "Iš didelio rašto, išėjo iš krašto..". Pastebėjau ir aš, kad dažnai žmonės vaikosi etikečių. Nors pasitaiko ir visai neblogo pigaus vyniūkščio.

Reply


krakadyla0 August 11 2009, 13:13:35 UTC
Heh heh. >:-) Šitą jau buvau kažkur skaičius, bet papiktdžiugauti ant vyno snobų gerai tiek pirmą, tiek vienuoliktą kartą.

Heh heh heh. >:-)

Reply


yshtabi August 11 2009, 13:38:24 UTC
Kaip taisyklė, visi šie žmonės neturėjo daug reikalo su vynais ir paprastai skirsto juos į "skanius" ir "man nelabai".
Čia būtų mano tipo ekspertizė :) Su tais nelabai mėsą užtat galima pamarinuot.

Reply


zalias_bebras August 11 2009, 14:46:08 UTC
Linksma istorija.

O lietuviai taip ir alų geria - pagal etiketes. Bet už tai - trys milijonai “aludarių“... :)

Reply


"aš jau seniai tai įtariau". zeppelinus August 11 2009, 14:46:48 UTC

Xe-xe... o aš ne tik įtariau, bet ir aktyviai taikiau šį "know-how" paikoje ir nepriteklių kupinoje jaunystėje - vaišindamas prisikviestas "pasklausyti muzikos" snobiškai nusiteikusias panas..!

Sunku patikėti, kaip pagerindavo brendžio ar vyno skonį butelis su mandria etikete..;)

Reply


Leave a comment

Up